Affiliates på musikinspelning.se

Allt kostar pengar, även att skriva artiklar om musikinspelning

Musikinspelning.se är startat av en person, jag heter Johan Bakke och jag skriver allt material som publiceras på sidan.

Jag gör det eftersom jag har ett stort intresse för musikinspelning. Det har varit både min hobby och arbete i olika perioder. 

Nu vill jag dela med mig av mina kunskaper till dig som precis har börjat spela in, är på väg att börja eller som bara vill lära dig mer om inspelning.

Random image

Att driva en sida som musikinspelning.se tar mycket tid och kostar en del pengar. Kostnaderna idag är främst min årskostnad för domänerna musikinspelning.se och musikinspelning.nu, det är också kostnaden för webhotellet. 

Jag vill utveckla musikinspelning.se och ta in fler skribenter, speciellt  inom de områden där jag själv inte har bra kunskaper. 

Jag vill också utveckla tekniken bakom sidan med fler funktioner och starta en YouTubekanal med videoguider. 

Det kommer att ta mer av min tid och också kosta en del pengar, nånting som jag inte har ett överflöd av idag.

Random image

Jag kommer aldrig ta betalt av dig som vill läsa artiklarna jag publicerar på musikinspelning.se.

Istället har jag reklam på sidan från Google AdSense och Tradedoubler, jag har också samarbeten med några olika företag som jag länkar till. Jag får sedan provision när du gör en beställning efter du har klickar på min länk. På engelska kallas det för affiliates, jag har aldrig hört någon översättning till svenska. 

Jag vill vara så öppen jag kan med vilka företag jag får provision ifrån, här är en lista med de företag jag har affiliatesamarbeten med. 

I några fall tjänar även du på att du använder mina länkar, ett exempel är min länk till DistroKid där du får 7% rabatt på din första beställning. Det blir en win-win för oss båda! Du kan läsa mer om DistroKid i mitt inlägg om att ladda upp musik på nätet.

Listan fylls på när jag lägger ut inlägg där nya företag finns med.


Musikinspelning.se använder cookies för att förbättra din upplevelse! Fortsätter du använda sidan så accepterar du att vi använder cookies.  Mer information

%d bloggare gillar detta: