Behringers underbara 2019

Ungefärlig tid att läsa: 2 minuter

2019 börjar gå mot sitt slut och en tillverkare som verkligen har gått framåt under året är Behringer.

Behringer sågs länge som en lågbudgettillverkare med bra utrustning men lägre kvalitet än de dyrare märkena. 

Den bilden har börjat förändras, fortsätter Behringer lika nästa år så kommer den definitivt att ändras under 2020!

Under 2019 har Behringer släppt många nya produkter. Flera syntharen mixer som gjorde mig riktigt imponerad och nu senast ett antal mikrofoner.

Jag skrev om Behringer Crave för en tid sedan. Jag har ännu inte fått någon möjlighet att prova den själv. Jag har dock hört många demos på YouTube som bara gör mig mer sugen att köpa den. 

Efter Behringer släppte Crave har man även släppt Wasp, Poly D (en polyfonisk version av Model D), K2 och Pro-1.  

Behringer Wing, mixern som jag skrev om tidigare, är nånting som är värt att nämna en extra gång. 

Det handlar om en 48-kanals mixer med 40 stereoingångar med EQ’s, kompressorer och gate på alla ingångar. 8 auxingångar, 16 stereo auxutgångar och 4 main utgångar.

En riktig monstermixer som just nu inte kostar mer än 33 000. Med tanke på prisutvecklingen på Behringers tidigare mixers så lär priset sjunka under 2020. Jag gissar att det ligger på under 20 000 före nästa års slut.

Musikinspelning.se är en sajt med tips till dig som har musikinspelning som hobby eller yrke.  Jag som driver sidan heter Johan Bakke. Jag har en egen studio, spelar som soloartist och i ett band och har över 100 låtar på nätet.

När jag spelar in så använder jag både Cubase och Logic på en MacBook Pro, fram till sommaren 2020 spelade jag in på en PC så jag har kunskaper i båda operativsystemen.

Kontakta mig gärna om du har frågor eller tips på ämnen som jag kan skriva artiklar om. Vill du veta mer om mig, klicka här för mer information.

 

Några länkar på musikinspelning.se är affiliatelänkar, dvs länkar till tjänster eller produkter där jag får provision när du gör en beställning. Jag tjänar några kronor när du klickar på länken och gör en beställning. men jag länkar aldrig till en produkt som blir dyrare om du klickar på min länk än om du beställer direkt från samma företag.

Det du gör när du klickar på länkarna är att du hjälper till att finansiera sidans kostnader, i vissa fall tjänar även du på att använda mina länkar genom att du får rabatt när du klickar.

Här kan du läsa mer om vilka företag jag har affiliatesamarbeten med.

 


Vad tycker du? Skriv en kommentar!

Musikinspelning.se använder cookies för att förbättra din upplevelse! Fortsätter du använda sidan så accepterar du att vi använder cookies.  Mer information

%d bloggare gillar detta: