Är Behringer Crave äntligen på väg?

Ungefärlig tid att läsa: 2 minuter

Behringer Crave är en kommande analog monosynth som var en av de produkter Behringer visade upp under NAMM 2019.

Crave har en arpeggiator och ljud som för tankarna till 80-talet.

Behringer, som tidigare varit kända för att göra bra men billiga kopior, har under de senaste åren släppt två synthar som inte är kopior. Deepmind och Neutron är de två tidigare, Crave blir Behringers tredje originalsynth.

Efter de demos jag har sett på YouTube så tycker jag att Behringer Crave låter riktigt bra, den kan bli en bra synth för både nybörjare och mer erfarna!

Det som speciellt gör den till en bra synth för nybörjare är priset. Det pris man talade om under NAMM var €149/$199 (runt 1500 kronor), ett bra pris för de funktioner som finns i Crave. I Sverige kommer priset troligtvis att landa på max 2000 kronor med momsen inräknad.

Efter mässan har Behringer fortfarande inte annonserat något releasedatum för Crave. Några andra av de produkter de visade upp har redan släppts men för Crave har man fortfarande inte berättat något datum då den finns till försäljning.

Igår berättade Behringer på Facebook att man har startat tillverkningen av Crave och Pro-1. Pro-1 är en kopia av Sequential Pro-One, en analog klassiker, den berättade Behringer att man skulle börja tillverka redan 2018.

Nu hoppas jag att det här betyder att Crave snart finns till försäljning. Jag hoppas att jag kan fixa en snabbt och göra en recension! Tanken är att den även ska filmas till YouTube.

Här är en video från YouTubekanalen loopop som visar Behringer Crave!

Vad tycker du, är Behringer Crave nånting att köpa? Titta på videon och skriv sedan en kommentar med din åsikt!

Musikinspelning.se är en sajt med tips till dig som har musikinspelning som hobby eller yrke.  Jag som driver sidan heter Johan Bakke. Jag har en egen studio, spelar som soloartist och i ett band och har över 100 låtar på nätet.

När jag spelar in så använder jag både Cubase och Logic på en MacBook Pro, fram till sommaren 2020 spelade jag in på en PC så jag har kunskaper i båda operativsystemen.

Kontakta mig gärna om du har frågor eller tips på ämnen som jag kan skriva artiklar om. Vill du veta mer om mig, klicka här för mer information.

 

Några länkar på musikinspelning.se är affiliatelänkar, dvs länkar till tjänster eller produkter där jag får provision när du gör en beställning. Jag tjänar några kronor när du klickar på länken och gör en beställning. men jag länkar aldrig till en produkt som blir dyrare om du klickar på min länk än om du beställer direkt från samma företag.

Det du gör när du klickar på länkarna är att du hjälper till att finansiera sidans kostnader, i vissa fall tjänar även du på att använda mina länkar genom att du får rabatt när du klickar.

Här kan du läsa mer om vilka företag jag har affiliatesamarbeten med.

 

Vad tycker du? Skriv en kommentar!

Musikinspelning.se använder cookies för att förbättra din upplevelse! Fortsätter du använda sidan så accepterar du att vi använder cookies.  Mer information

%d bloggare gillar detta: