Lägga upp musik gratis på Spotify och andra musiktjänster

Ungefärlig tid att läsa: 1 minut

There Ain’t No Such Thing As A Free Lunch

(Robert A. Heinlein)
Lägga upp musik gratis på Spotify och andra musiktjänster

Att lägga upp musik gratis på Spotify och andra musiktjänster är nånting som egentligen inte går att göra.

Lägger du upp din musik med distributören RouteNote så kan du dock lägga upp musik utan att betala då du lägger upp den.

Med RouteNote kan du lägga upp musik på många olika musiktjänster och du betalar ingenting när du lägger upp låtarna. De tar istället 15% av dina intäkter när du börjar få betalt. Laddar du upp med RouteNote så måste du räkna med att det tar ungefär en månad från du laddar upp till låtarna finns på musiktjänsterna.

Jag har laddat upp några av mina låtar med RouteNote, det är en av de bästa distributionstjänsterna jag har använt med tanke på kostnaden. Jag använder främst RouteNote till att ladda upp låtar som jag inte är stressad över att de blir släppta snabbt.

Vill du veta mer om att lägga upp musik på musiktjänster? Läs mitt inlägg om att lägga upp egen musik eller mitt inlägg om att lägga upp covers på musiktjänster online!

Några länkar på musikinspelning.se är affiliatelänkar, dvs länkar till tjänster eller produkter där jag får provision när du gör en beställning. Jag tjänar några kronor när du klickar på länken och gör en beställning. men jag länkar aldrig till en produkt som blir dyrare om du klickar på min länk än om du beställer direkt från samma företag.

Det du gör när du klickar på länkarna är att du hjälper till att finansiera sidans kostnader, i vissa fall tjänar även du på att använda mina länkar genom att du får rabatt när du klickar.

Här kan du läsa mer om vilka företag jag har affiliatesamarbeten med.

 

Musikinspelning.se är en sajt med tips till dig som har musikinspelning som hobby eller yrke.  Jag som driver sidan heter Johan Bakke. Jag har en egen studio, spelar som soloartist och i ett band och har över 100 låtar på nätet.

När jag spelar in så använder jag både Cubase och Logic på en MacBook Pro, fram till sommaren 2020 spelade jag in på en PC så jag har kunskaper i båda operativsystemen.

Kontakta mig gärna om du har frågor eller tips på ämnen som jag kan skriva artiklar om. Vill du veta mer om mig, klicka här för mer information.

 

[adinserter block=”2″]

Vad tycker du? Skriv en kommentar!

Musikinspelning.se använder cookies för att förbättra din upplevelse! Fortsätter du använda sidan så accepterar du att vi använder cookies.  Mer information

%d bloggare gillar detta: